Meta Verified a gyakorlatban: két éve tiltott fiókot kapott vissza a felhasználó. Egy órán belül.

Két éve letiltott Facebook hirdetési fiókot kapott vissza egy órán belül, miután előfizetett a hitelesített profilra. Így működik Meta Verified a kiemelt support a gyakorlatban.

Egy Ausztrál Facebook felhasználó, Mark Bowness, előfizetett a Meta verified szolgáltatásra.
Ennek része egy közvetlen ügyfélszolgálat is, amit Mark rögtön kipróbált a gyakorlatban. Volt ugyanis egy Facebook hirdetési fiókja és egy Vállalkozáskezelője, amit két éve letiltottak, és amit korábban már megpróbált visszaszerezni, de nem sikerült neki.

Gondolta megpróbálkozik a Meta Verified szolgáltatással, és sikert ért el: egy órán belül visszakapta a fiókokat egy elnézést kérő levél kiséretében.

Amikor pár hete a bejelentette Zuckerberg az új szolgáltatást sok marketinges azonnal érezte, hogy ha más nem is, a közvetlen ügyfélszolgálat megéri azt a havi 12 dollárt. Azóta látjuk már működésben is, hiszen most Ausztráliálban és Új-Zélandon teszteli a Meta a lehetőséget.

A hírt egyébként Mari Smith csoportjában olvastam, ahol az is kiderült, hogy nagyon gyorsan megy a regisztráció: Facebookon kb. 2 óra, Instagramon pedig 10-20 perc a folyamat, a regisztrációs igénytől a jóváhagyásig a folyamat hossza.

A Meta Verified szolgáltatás részleteiről itt olvashatsz részletesebben, itt pedig arról, mekkora üzlet lehet ez a Metának.