3 elérésnövelő marketing tipp a Pinteresthez

A Pinterest egy remek közösségi média felület – elsősorban azoknak a cégeknek, akik online forgalmazzák termékeiket. Az e-kereskedelem pedig az egyik legrohamosabban fejlődő terület napjainkban. Pinterest jelenléttel még inkább erősíteni lehet a leadgenerálást és az értékesítést egyaránt. Most hoztunk nektek 3 olyan tippet, melyet mindenkinek erősen ajánlunk, aki jelen van ezen a platformon.

1. tipp: Számít a mennyiség!

Naponta több alkalommal tegyél ki több pint – nem 2-3 pinre gondolunk, hanem inkább 10-re vagy még egy kicsit többre! Ezen a felületen ez a mennyiség jelentősen meg tudja növelni az eléréseidet.

2. tipp: Ossz meg és uralkodj!

Nem feltétlenül fontos, hogy minden pined a saját tartalmad legyen. Nyilván, ha van elegendő saját tartalmad, tedd ki! Azonban, ha nincs, akkor a Pinteresten nyugodtan használhatod a témádba vágó, termékedhez kapcsolódó más tartalmakat is. Így nagymértékben növelni tudod a tartalmaid mennyiségét anélkül, hogy magadnak kellene előállítani azokat.

3. tipp: Legyél részese a közösségednek!

Légy jelen a felületen, légy aktív részese a közösségednek! Ha nem szólsz hozzá mások tábláihoz, nem fogod tudni növelni a követőszámodat ez pedig azzal fog járni, hogy nem fog növekedni az elérésed sem.