Galéria Instagramon

Az Instagram is megkapta a képgaléria funkciót…
…igazából ez nem jó kezdés.

Az Instagramon már régóta lehetett képgalériát használni hirdetéssel. Mostantól viszont sima egyszerű kommunikációban is lehetőségünk lesz arra, hogy egyszerre több képet vagy videót osszunk meg.

Hálásak lehetünk ezért, hogy végre megérkezett ide is. Gondolom mindenkinek van olyan ismerőse, aki nagyjából 30 percenként posztol egy képet. Van aki állandóan ezt teszi, van aki csak akkor, ha éppen elutazik nyaralni. Egyrészről akár érthető is lehet: az élményeinket szeretnénk megosztani. Másik oldalról viszont sokszor zavaró. Nagyon.

Nyilván segít az ilyenen az Instagram algoritmus is, de ez az új, galéria funkció is, hiszen ezzel könnyen lehet hozzáadni a képeket és a videókat egy galériába, amiből látványos, történetmesélős eredmények is születhetnek.

Íme egy videó a működésről:

Itt pedig egy ilyen galéria a NASA-tól:

NASA (@nasa) által megosztott bejegyzés,

Sokan az Instagram alapjainak a halálát látják ebben, hiszen bonyolódik a felület, ami ráadásul egyre kevesebb eltérés van más rendszerekhez képest.

Mégis azt gondolom, hogy felhasználói oldalról és céges kommunikációs oldalról is praktikus ez a dolog. Én örülök neki. És ti?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük