Timeline szépségverseny: eldördült a startpisztoly

Timeline szépségverseny
Szavazz Te is!

300 versenyző, 13 kategória, 13 nyertes. De kik lesznek azok?

Majdnem 300 nevezővel elindult tegnap a harc a Legszebb Magyar Timeline címért. A nevezési szakaszhoz hasonlóan most is a Facebookon lehet versenyezni. Egy külön kialakított alkalmazásban tudtok szavazni a szerintetek legszebb magyar timeline-ra kategóriánként. Az alkalmazást itt találjátok, szavazzatok mind a 13 kategóriában, hogy témakörönként is győzteseket hirdethessünk!
De ne feledjétek, minden kategóriában csak egy oldalra adhattok le egyetlen szavazatot naponta!

Ki fog nyerni? Te kire szavazol? 

Ha nevezted saját oldaladat, akkor biztasd az ismerőseidet is, hogy szavazzanak rád! Indulhat a kampány a szavazatokért, reklámnak sem utolsó, és a dicsőség, ha a Te idővonalad lesz az ország legszebbike, nos az is elég jól hangzik, nem? 😉

Most szembesülsz vele, hogy a nevezettek közt van a Facebook oldalad? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy új rajongókra és népszerűségre tehetsz szert, szavazz és szavaztass! 

Megtaláltad kedvenc márkád, üzleted, sztárod, vagy hobbid oldalát a nevezettek közt? Segíts rajta, hogy az Ő idővonala kapja a legtöbb szavazatot!

A pályázók vizsgálatakor érdemes figyelembe venni azokat a szempontokat, amiket korábban bemutattunk nektek. Korábbi cikkeinkben arra is láthattok példákat, hogy a nevezők közül melyik oldal miben szerepel jól, ehhez is tudtok viszonyítani, amikor a legjobbra szavaztok.

Ne hagyjátok, hogy beelőzzenek a többiek, kezdődjön a szavazás!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük