Bajban van az iwiw?

Vajon mekkora bajban van az IWIW?

Napjaikban mindenki a Facebookon lóg, a Google+ -t próbálgatja, esetleg az után nyomozgatnak, megéri-e neki belevágni a Google+ rejtelmeibe, netán fontolóra veszi, hogy inkább csak Facebookon marad.

Mindenkit foglalkoztatnak valamilyen szinten a közösségi portálok, a különbség csupán az, hogy kit mennyire. Na de…

Mi a helyzet az iwiw-el? Mi lett vele?

Ha körbe kérdezzük ismerőseinket, mi magunk is tapasztalhatjuk, hogy alig akad, aki még rendszerességgel foglalkozna iwiw-es oldalával. A felhasználók zöme már inaktívvá vált, így kénytelen volt valami újjal előrukkolni az Iwiw csapata, hogy mentse a menthetőt.

Mi ez az új?

Egy érkező oldalt készített néhány hete a felületére, ahol minden belépő az új akciójukkal szembesülhet.

Az „akció” egy nyereményjátékot takar, melyben a felhasználóknak nincs más dolguk, csupán hetente 3 alkalommal belépni  a már meglévő iwiw-es felületükbe és valami-féle aktivitást végezni az oldalon. pl. képet feltölteni, kommentelni… stb.

Az iwiw mentőmellénye. Vajon segít?

Vajon megmentheti ezzel az akciójával a jövőjét az iwiw?

Az iwiw forgalmának alakulása.

Meglepő adatokat tett közzé a StatCounter Global Stats grafikonjával, ahol a közösségi oldalak látogatottságának alakulását taglalta.

Az iwiwre körülbelül 2010. decembere körül mérte a nagy csapást a Facebook, legalábbis innentől kezdve kezdett el hihetetlenül szárnyalni.

Az iwiw helyzete továbbra sem alakult kecsegtetően. Májusban mutatott némi javulást a látogatottsága, de  júniustól visszaállt ez eredeti „hanyatló” állapotába.

Vége az iwiwnek?

Több cikk  alátámasztja, amit lényegében már eddig is tapasztalhattunk. Az iWiW lassan de biztosan veszíti el a napi belépőket. De vajon meddig mehet még ez tovább?

Ti hogy látjátok? Meddig húzza még az iwiw?
Írjátok meg nekünk véleményeteket ide!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük