Facebook IFrame minta csomag

Facebook letölthető minta csomag, kapu oldal szerkesztővel
Töltsd le most a Facebook segítséget!

Többször volt már szó arról, hogyan tudtok magatoknak IFrame alkalmazást készíteni Facebook oldalatokra. Volt cikk, volt videó, és mindegyik után volt sok-sok kérdés.

Arra gondoltunk, hogy adunk egy kicsit konkrétabb segítséget is, ezért elkészítettünk egy letölthető minta fájl csomagot, amivel kedvetekre csinosíthatjátok a Facebook oldalatokat.

Persze nem is lenne igazán közösségi a dolog, ha ne tartozna ehhez egy kísérlet is, amivel kipróbálunk egy érdekes terjesztési módot.

Annak ellenére ugyanis, hogy ingyen megkapjátok ezeket a csomagokat, cserébe egy apróságot elvárunk.
Illetve két apróságot, ha a kapu oldalt is szeretnétek.

1. csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz

Az egyik, hogy nyomjátok meg a tetszik gombot a Facebook oldalunkon.
Ha ezt megteszitek, megkapjátok az összes olyan HTML minta fájlt, amivel például videót vagy kérdőívet tudtok az oldalatok egyik almenüjéhez rakni.

2. osszátok meg a címet ismerőseitekkel

Ha azonban szükségetek van a legfontosabb dologra, a bónuszra, akkor még valamit meg kell tennetek, ez pedig az, hogy megosztjátok az ismerőseitekkel az oldalunk linkjét.

Ha ezt megteszitek, máris letölthetitek a teljes csomagot, a like kapu oldallal együtt.
Ez a like kapu oldal egy nagyon érdekes dolog, hiszen ennek segítségével exkluzív tartalmat tudtok nyújtani azoknak a felhasználóknak, akik nem rajongói még az oldalatoknak.

Éppen ezért marketing szempontból ez különösen fontos megoldás, tehát már csak ezért megéri letölteni az egészet.

A segítség videókban érkezik

Persze nem csak fájlokat kaptok!
Folyamatosan készítjük azokat a videókat, aminek a segítségével át tudjátok alakítani és saját oldalatokhoz, igényetekhez tudjátok igazítani a fájlokat.

Ezeket a videókat összegyűjtve itt találjátok meg, az elsőt már meg is nézhetitek, a többi pedig hamarosan készül, amiről folyamatosan értesülhettek majd a blogról is és a Facebook oldalról is.

Ha kérdésetek, észrevételetek van, örömmel fogadjuk őket a hozzászólásokban itt, vagy a Facebook oldalunkon.

Megjegyzés programozóknak
Kedves programozók, webfejlesztők, informatikus szakemberek!
Ez a csomag és ezek a videók olyanoknak készültek, akik alapvetően nem értenek a programozáshoz, és nem szakemberek.
Ami még fontosabb, olyan készítette őket (vagyis én), aki épp csak beleszagol a webes fejlesztésbe, és nem ezzel foglalkozik. Éppen ezért biztos találtok majd olyan dolgokat a fájlokban, amiket szebben is meg lehetne oldani, és biztos lesznek olyan megoldások, megfogalmazások a videókban, amik nem elég szabatosak.
Ha ezeket segítő szándékkal kijavítjátok, előre is köszönöm, de kérlek benneteket, ne kritizáljátok a programozói tudásomat, mert ugye az nincs.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük