Van olyan izgalmas a marketinged, mint egy ötödikes tankönyv?

Előadásokon, tréningeken gyakran beszélek arról, hogy a kiterjesztett valóság effektek milyen hasznosak, és milyen sok lehetőséget nyújtanak a marketingben. Olyan egyszerű effekteket, mint amiből a cikk alján levő videóban többet is láthatsz. Jól lehet ezeket használni marketing célokra vagy akár értékesítés támogatásra is.

Az egyik ilyen képzésen azt mondja az egyik résztvevő, hogy ő úgy tudja, hogy hamarosan az 5-es környezet tankönyvben lesznek olyan oktató elemek, amiket a gyerekek bescannelhetnek a telefonjukkal, és így a képernyőn megjelennek majd különböző AR effektek. Például egy vulkán, vagy egy felhő emelkedik ki a könyvből.

Teljesen jó az ötlet, és nyilván a diákok imádni fogják, hogy végre nem egy unalmas óra, 1000 éves könyvekkel, hanem valami izgalmas, amihez a kütyüjükek is használhatják.

Ezek azok a diákok, akik a vevőid lesznek. Vagy akik a szüleiknek fogják elmesélni az élményeiket. A Te vevőidnek fognak mesélni arról, hogy milyen izgalmas technológiákat használnak a könyvekben.

Talán először nem egy multi cég vagy egy nemzetközi tech vállalat fogja újdonságra tanítani a piacod, hanem egy tankönyv… 

Te pedig majd felteheted kérdést magadnak: van olyan izgalmas a Te marketinged, mint egy 5-es tankönyv? Izgalmasabb vajon mint az a könyv, ami sokak szerint az egyik legelmaradottabb oktatási rendszerének a része?

Persze nem kell se megijedni, se lemaradni!
AR effektek készíteni egyszerű és gyors is lehet. Akár Te is tudsz ilyet készíteni a cégednek!

Ráadásul nagyon sok célra használható a márkaépítéstől a nyereményjátékon át az értékesítés támogatásig.

Azt, hogy mit lehet kihozni belőle, és hogyan lehet egyszerűen elkészíteni, egy workshop sorozatban is megnézheted, hiszen a Liftup Social Media Hubban egy olyan workshoppal készülünk, aminek a végén két egyszerű effektek akár te is el tudsz majd készíteni.

Szóval legyen izgalmasabb a céged és a marketinged, mint egy ötödikes könyv!
Készíts egyszerű effekteket, csatlakozz a Liftup Social Media Hubhoz! 🙂

Készíts Te is egyszerűen kiterjesztett valóság effekteket programozás nélkül, és tedd hatékonyabbá és innovatívabbá a marketinged és az értékesítésed!
Csatlakozz a Liftup Social Media Hubhoz!