Facebook karrierportál minősített szakértőknek

Tudtátok, hogy a Facebooknak van egy külön karrierportálja a saját minősítéssel rendelkező szakértőknek?Nem, nem a platformon belüli Facebook Jobs-ra gondolok. Ez a Facebook Certification Carrier Network.

Tulajdonképpen sokban hasonlít a többi állásportálra, hiszen lehet regisztrálni cégként és profilként is, viszont csak olyanok kerülhetnek bele, akik rendelkeznek aktív Facebook minősítéssel. Ezt a rendszer automatikusan át is húzza a Credly rendszeréből a regisztráció során.

Mire jó ez?
Ha olyan munkatársat keresel, aki rendelkezik Facebook Blueprint minősítéssel, akkor egyszerűbb itt megtalálni (már ha az emberek elkezdik használni a rendszert), hiszen tudsz keresni, és állást is tudsz posztolni.

Ha pedig állást keresel, akkor tudsz válogatni az ajánlatok között, lesz saját profilod, ami kereshető.

Ehhez viszont az kell, hogy legyen Facebook minősítésed. Az első Facebook minősítésem megszerzéséről írtam már korábban, plusz meséltem róla videóban is, itt kapsz egy képet arról, mire számíts, hogyan indulj el. Ha pedig szeretnél körülnézni, milyen minősítések érhetők el aktuálisan, kattints ide.

Ha úgy érzed, a Facebook tananyagai mellett gyakorlatibb segítségre is szükséged van a felkészüléshez vagy a napi marketing feladatiadban, akkor pedig válassz aktuális képzéseink közül!