Közvetlenül oszthatóak a tweetek Instagram-ra is

Tavaly még csak tesztüzemben működött, mostantól azonban minden iPhone felhasználó azonnal megoszthatja a tweetjeit Instagramra is.

A Twitteren a megosztásra kattintva most már iOS-es felhasználók azonnal feljön az Instagram Story lehetőség.

Ez a mostani megoldás kitűnő lehetőség a twitter tartalmak további népszerűsítésére és új célközönség elérésére. Azonban sajnos jelenleg még visszafelé nem működik az átlinkelés, ugyanis az így megosztott tweetek nem lesznek kattinthatók, nem visznek át a twitter felületére. Talán, ha ez az utóbbi is működne, itthon is növelni lehetne a twitter követők számát ezzel a megoldással. Hazánkban ugyanis még mindig alacsony a twitter felhasználók száma – az üzleti céllal twitteren lévő cégek pedig még kevesebben vannak.

Azonban a mostani megoldás így is előrelépés a korábbiakhoz képest. Így ugyanis egy újabb csatornán is megmutathatjuk twitteres aktivitásainkat, jelenlétünket. Amennyiben rendszeresen használjuk ezt a fajta megosztást, biztosan növelni tudjuk még így is twitter követőink számát, fiókunk elérését.

A korábbi, fapados – képernyőképes megosztás helyett ez már így is előrelépés. Bízunk benne, hogy továbbfejlesztik majd ezt a funkciót és idővel működni fog az oda-vissza megosztás a két népszerű platform között.