Hirdetési fiók minőség – hirdetések

Mostanában egyre nagyobb problémát okoz az, hogy a Facebook folyamatosan tiltja le a hirdetéseket. Néha teljesen érthetetlen okokból, sőt néha olyan hirdetéseket, amik hónapok óta ki vannak kapcsolva.

Ezeket követni, ellenőrizni, megkeresni sok fióknál komoly probléma lehet. Legalább is erre a következtetésre juthatott a Facebook, hiszen létrehozott egy felületet ahol az ilyen hirdetéseket könnyebben lehet áttekinteni.

A név kicsit megtévesztő, legalább is az „Account Quality” kifejezést meglátva azt reméltem, minősítést is kapunk, nem csak egy felsorolást. Az az információ hiányzik nekem – legalább is a név alapján – hogy mennyire jó minőségű a fiók, mit kellene tenni annak érdekében, hogy javuljon, ezzel pedig csökkenjenek a hirdetési költségek. Ilyen nincs benne, csak egy táblázat, ami abban segít, hogy lássuk, melyik letiltott hirdetésünk milyen státuszban van. Megfellebbeztük-e, érkezett-e válasz, stb. Hasznos ez is persze, főleg annak, akinek tucatjával tiltják le a hirdetéseiket.

Sajnos (szerencsére?) én nem tudtam élőben megnézni, mert ami fiókokat teszteltem, abban nem voltak hirdetések tiltva, de az is lehet, hogy egyszerűen még nem működik a funkció.

Ti láttok adatokat a saját fiókotokban?