Automatizált köszönőüzenet az ajánlóknak

A Facebook nemrégiben átalakította az ajánló rendszert, a kiscsillagos értékelések helyett inkább a szöveges ajánlókra helyezve a hangsúlyt.
Most apró, de hasznos kiegészítéssel bővült a rendszer: ha valaki ajánlást ír az oldalunknak, egy automatikus üzenetet állíthatunk be. Ami ráadásul az ajánás típusától függően eltérő szövegezésű lehet, ráadásul a chatbotunkra vagy a weboldalunkra is irányíthatja az ajánlólat.

Az automaitkus üzenetek beállítása egyszerű. A megújult inbox bal alsó sarkában jelenik meg egy gomb, amire kattintva megkapjuk a két opciót. Ezeket csak testre kell szabni, és engedélyezni kell.

Megadhatunk egyedi szöveget, képet és videót, de azt is megtehetjük, hogy egy egyedi linkekre mutató gombokat helyezünk el a köszönő/visszajelző üzenet alá, amivel tovább tudjuk vinni az embereket.

Az ajánlóra érkezők automatikus választ egyszerűen beállíthatjuk.
Az ajánlóra érkezők automatikus választ egyszerűen beállíthatjuk.

Szép kis gesztus, amivel egyrészről tovább lehet emelni az ügyfélélményt, másrészt hasznos kapcsolatokat lehet építeni. Ráadásul jó belépőpontja lehet a chatbotodnak.

Nem hiszed?
Próbáld ki, teszteld le!
Írj ajánlást a Facebook oldalunkra, utána 10 percen belül kapsz egy üzenetet, aminek a végén (ha pozitív ajánlást írtál) lesz egy chatbot link. 🙂
(Persze írhatsz negatív ajánlást is, de azt a teszt után töröld le ha csak a teszt miatt írod. 😉 )

Szóval itt tesztel, írj ajánlót a Facebook oldalunkra! >>>