Az első három év

621 blog bejegyzés, 37 YouTube videó, 20.000+ Facebook rajongó, 500.000+ egyedi weboldal látogató.
Csak néhány szám az elmúlt három évből.

Ugyanis 2010 decemberének első napjaiban indult útjára blogunk, Facebook oldalunk, és a YouTube csatornánk. Rögtön több szegmensét támadtuk meg a közösségi médiát. 🙂
Sőt, rögtön egy infografika is készült, ami jól mutatja, hogy akkor még más volt a világ, hiszen 2010 végén még csak 2.2 millió Facebookozó volt, viszont a számuk naponta 7000-el bővült.

A Facebook 3 éve. Részletek a 2010-es infografikánkból.
A Facebook 3 éve. Részletek a 2010-es infografikánkból.

A heti rendszerességű e-mail magazinra bő félévet kellett várni, az első Facebook marketing tréningre pedig alig több, mint egy évvel az indulás után került sor. Tavaly pedig megjelent a hazai Facebook marketing sikereksől szóló könyvem is, amit idén májusban a közösségi marketing üzleti folyamatait bemutató ebook követett.

Facebook marketing könyvek és tréningek.
Facebook marketing: Közösségi kalandozások könyv, Közösségi konditerem tréning, Hol a pénz? ebook

Izgalmas volt ez a három év, de egyáltalán nem könnyű.
A Facebook és a többi közösségi hálózat változásait figyelemmel kísérni, dokumentálni, tapasztalatot megosztani nem egyszerű feladat. De szerencsére az a közösség ami összegyűlt a támogatásával átlendített a holtpontokon.

Éppen ezért ezt a három évet nektek is köszönöm, hiszen – bár nagyon elcsépeltnek hangzik, de tényleg így van – nélkületek nem ment volna.

Arra gondoltam, ünnepeljük együtt ezt a három évet!
Ne csak nekünk legyen ez a dátum ilyen szép, ezért a 3. szülinapunk alkalmából vasárnap este (dec. 8) kisorsolok három darab könyvet azok között, akik ezen a héten a legaktívabbak voltak (lesznek).

Ünnepelj velünk! A legaktívabb Facebook rajongóink között 3 könyvet sorsolunk ki.
Ünnepelj velünk! A legaktívabb Facebook rajongóink között 3 könyvet sorsolunk ki.

Ezzel is szeretném megköszönni, hogy velünk vagytok, és ígérem a későbbiekben is arra fogok törekedni, hogy összegyűjtsem és bemutassam azokat az újdonságokat, tapasztalatokat, online megoldásokat amik segítenek az üzleti siker elérésében.

Köszönöm, hogy eddig megtiszteltetek a figyelmetekkel és az aktivitásotokkal, maradjatok továbbra is velünk! 😉

üdv:
Lévai Richárd

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük