Miért éppen a Facebook?

Miért éppen Facebook?

„Inkább nem nyitom ki a csapot, mert mostanában még abból is a Facebook folyik.”
Néhány napja ezt írta egy Twitter felhasználó, és tulajdonképpen igaza van.

A Facebook ma mindenkit érdekel itthon is és a nagyvilágban is.
Mindenki óriási lehetőségeket lát benne, ennek köszönhetően lépten-nyomon jelennek meg  az új Facebook oldalak és alkalmazások, és minden cég a Facebookra megy.

Azonban nagyon sokan már az első pillanatban hibákat követnek el. Olyanokat, amiket a későbbiekben ki lehet ugyan javítani, de minek vesződni vele?
Jobb az első pillanattól kezdve felkészülten, tudatosan megjelenni a Facebookon, és az összes közösségi marketing felületen.

Ezt a blogot ezért hoztuk létre.
Ezért, hogy segítsünk minden olyan vállalkozónak, aki szeretné előnyére fordítani a Facebookban rejlő lehetőségeket, de nincsen tisztában azzal, hogy mit és hogyan kellene csinálni.

Terveink szerint a a hírek és az ötletek mellett videókat is megosztunk majd, így a stratégiai és a tervezési tippek mellett gyakorlatban is felhasználható anyagokon keresztül ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Facebook legbelső bugyraival is.

Persze számítunk a Ti kíváncsiságotokra és visszajelzésetekre is.
Ezért arra kérünk, írjatok és kérdezzetek, no meg persze kritizáljatok, hiszen így fogunk tudni olyan információt adni, ami igazán a segítségetekre lehet.

üdv:

Lévai Richárd

kozossegikalandozasok.hu / RG Stúdió Kft.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük