Szerezz új rajongókat a külső linkjeiddel!

Új Facebok funkció
Új Facebok funkció

Érdekes rajongó szerzési lehetőséget vezetett be a Facebook, ami azoknak kedvez, akiknek a weboldala, a YouTube csatornája, vagy más felülete össze van kötve a Facebook oldalával. Ekkor ugyanis a megosztott linkek mellett megjelenít egy lájk gombot a Facebook. Erre hívta fel a figyelmúnket Facebook oldalunkon Dávid.

Például ha belinkelsz egy 50cent YouTube videót a hírfolyamodba, és utána hozzászólsz, felajánlja, hogy lájkold 50 cent Facebook oldalát.

Facebook oldal ajánló YouTube link alapján.
Facebook oldal ajánló YouTube link alapján.

Vagy például ha meglátod, hogy egy ismerősöd megosztott (magánemberként a profiljából) egy cikket BuzzFeedről, és ezt lájkolod, akkor is megjelenik egy lájk gomb ami a BuzzFeed lájkolására bíztat egy link kíséretében, ami a BuzzFeed Facebook oldalára visz.

 

Facebook oldal ajánló weboldal link alapján
Még figyelmeztető buborékot is kapunk az első alkalommal.

A jelek szerint ehhez az kell, hogy a weboldalon vagy a YouTube csatornán ott legyen a megfelelő Facebook oldal linkje, illetve a Facebook oldalon a weboldal linkje.

A weboldalakra rakott Like boxok eddig is eredményesen gyűjtötték a rajongókat, de ez a funkció még tovább emeli a webes publikáció jelentősségét.

Próbáljátok Ti ki is!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük