Facebook adatbiztonság ikon

Jelöld be a céget is!

Nagyon népszerű, és szerintem jó lehetőség az, hogy bejelölhetjük egymást képeken. De gondoltunk arra, hogy nem csak Facebook adatbiztonság ikonszemélyeket jelölünk be?
A következő példa ezt mutatja be!

„Anita szerette volna, ha az egyik munkahelyi képét többen is megnézik, ezért a képen megjelölte a céget is, ezzel elérte azt, hogy a cégnek az üzenőfalán is megjelent ez, és így akik lájkolták a cég Facebook oldalát, azok láthatják ezt a megjelölést. „

Ez egy valóban jó megoldás lehet arra, hogy népszerűsítsük oldalunkat. Ha egyik munkatársunk felrak több képet a Facebook oldalára, ami a cégen belüli eseményeken vagy rendezvényeken készült, akkor ezzel tudja növelni a céges oldal rajongóinak a számát, hisz így sokkal többen találkoznak a cég nevével, a cég Facebook oldalával!

Hogy ennek mi köze az adatbiztonsághoz?
Bármikor, bárkit jelölsz be, azt csak úgy tedd meg, hogy ne legyen sértő. Olyan helyzetbe, olyan kép elemre ne jelölj be senkit, ami Neked is kellemetlen lenne fordított esetben.

Ha pedig nem szeretnéd, hogy bejelöljenek, vagy nem szeretnéd, hogy bejelöljék a cégedet, esetleg azt sem szeretnéd, hogy a Te fotóidon vagy a Facebook oldalad fényképein illetéktelenek kezdjenek el jelölgetni, akkor tiltsd le ezeket a funkciókat!

Ennek a rovatnak a cikkei a Facebok.com/privacy oldalon megjelenő ötletek felhasználásával készültek. Mivel az adatbiztonság rendkívül fontos, érdemes minden Facebook felhasználónak megismernie azokat a módszereket, amivel biztonságban tudhatja magát a Facebookon.

Ha vannak Neked is ötleteid adatvédelemmel kapcsolatban, oszd meg velünk a hozzászólások között.
Ha pedig úgy gondolod, hogy másoknak is fontos tudni az adatvédelmi beállításokról, nyomd meg a tetszik gombot!

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük