Több, mint 3 millió magyar regisztrált már a Facebookra

Több, mint 3 millió magyar a Facebookon [infografika]

Több, mint 3 millió magyar regisztrált már a Facebookra
Átléptük a 3 milliót

Pár hete volt némi vita arról, hogy átlépte, vagy nem lépte át a magyarországi Facebook  felhasználók száma a 3 milliót.
Akkoriban a különböző rendszerek más-más információt adtak, és azt kell mondjam azoknak volt igaza, akik azt mondták, hogy megtörtént a nagy esemény.

Ugyanis mostanára rendeződtek az adatok, már az összes forrás ugyanazt a számot mutatja, ami viszont nem 3 millió, hanem majdnem 100.000 emberrel több.

Lehet ünnepelni: már rég átléptük a 3 milliót!

Mi azzal ünnepeljük ezt a szép kerek számot, hogy készítettünk egy „ünnepi” infografikát, amelyben azon a rendkívül fontos információn kívül, hogy mennyi tortát enne meg ez a rengeteg ember egy bulin megtudhatjátok azt is, hogy ma már a magyarországi internetezőknek majdnem a fele (49%) már regisztrált a Facebookon, és azt is, hogy e hatalmas létszámot mindössze 3 év alatt érte el a Facebook.

Persze nem szabad megfeledkezni arról a tényről sem, hogy az infografika hamar avul, hiszen naponta kb. 8000 magyar regisztrál a Facebookra, így ez az ábra inkább csak egy kordokumentumnak tekinthető.

Több, mint három millió magyar Facebookon.
3 millió magyar Facebookon infografika

Ha szeretnétek nagyobb méretben megnézni az infografikát, kattintsatok ide!

Aki jobban szereti a nyers adatokat, és nem kíváncsi az ünnepi ábrázolásunkra, annak ajánljuk figyelmébe ezt az elemzést.

A többiek figyelmébe pedig az oldalunkon található tetszik gomb megnyomását javasoljuk.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük