Facebook hozzászólás modul

Új Facebook comment box

Facebook hozzászólás modulA Facebook comment box (hozzászólás doboz ?) lehetőséget ad arra, hogy bármelyik weblapba, blogba, portálba olyan hozzászólási lehetőséget nyújtsunk, ami megjelenik az adott weboldalon is, és a Facebookban is.
(Ilyet találtok itt a bejegyzés alján is.)
Tegnap a Facebook frissítette ezt a megoldást, és új funkciókat adott a hozzászólás dobozhoz.

Új hozzászólás funkciók

Ha hozzászólsz valamihez egy külső weboldalon, és engedélyezed, hogy a hozzászólásod megjelenjen a Facebookban is, akkor a Facebook ezentúl jelzi azt, hogy válasz érkezett a hozzászólásodra ugyanúgy és ugyanott, mint ahogy jelezi ezt az egyéb Facebookon belüli üzenetek esetén.

Ráadásul ha valaki a Facebookon belül válaszol arra a hozzászólásra, amit Te egy blogban tettél, akkor a hozzászólás visszaíródik az eredeti weboldalba.

A hozzászólások sorrendje változik, az ismerőseid üzenetei feljebb jelennek meg, és kapott egy új moderálási funkciót is a hozzászólás doboz.

Megéri váltani?

Összességében nagyon jónak tűnik a koncepció, egyedül az üzenetek sorrendjének megborítását nem értem.
Az jó ötlet, hogy kiemelik a sok hozzászólás közül az ismerősök üzenetét, de nem tűnik praktikusnak és jól követhetőnek az, hogy ezért felborítják a sorrendet, hiszen így nem biztos, hogy egyszerűen követhető lesz a hozzászólások során kialakuló beszélgetés menete.

Majd meglátjuk menet közben, hogy is működik, remélem a WordPresshez is minél előbb megérkezik a plug-in frissítés, és akkor itt is ki tudjuk próbálni.

További infók a témáról: videó és leírás itt, telepítési tudnivalók itt.

Ha Ti már alkalmaztátok, vagy van tapasztalatotok, bátran osszátok meg akár címmel együtt!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük