Facebook hírfolyam (newsfeed) megjelenítésének beállítása

Elvesztek az ismerőseid üzenetei a Facebookon?

Facebook hírfolyam (newsfeed) megjelenítésének beállítása
Hírfolyamon megjelenű üzenetek beállítása a Facebookon

Úgy tűnik, mintha néhány ismerősöd egyszerűen eltűnt volna a Facebookról, pedig bejelölted őket?

Könnyen lehet, hogy nem az évi rendes szabadságukat töltik, hanem a Facebook szabályozta le a megjelenésüket, mert nem léptél velük elégszer kapcsolatban, vagy nem reagáltál elég alkalommal az üzeneteikre.

A Facebook ugyanis szűri a hírfolyamodban megjelenő tartalmakat, és azokat a bejegyzéseket, megosztásokat jeleníti meg, amiknek az írójával elég gyakran kapcsolatba lépsz.

De ne ijedj, meg vissza lehet állítani egy információ gazdagabb állapotot, mindössze annyit kell tenned, hogy a hírfolyamod jobb felső sarkában található nyílra kattintasz a „Legfrissebb” szó mellett.

Itt a legördülő menüben kattints a „Beállítások szerkesztése” lehetőségre, és nézd meg, hogy mi van beállítva a felső sorban.

Ha ezt látod bejelölve, hogy „Az ismerősök és oldalak, akikkel legtöbbször lépsz kapcsolatba”, már meg is van az információ hiány oka.

Ha szeretné d az összes ismerős és az összes általad jelölt oldal üzeneteit látni, mindössze annyit kell tenni, hogy kiválasztod itt a „Minden ismerős és oldal” opciót.

A Facebookon megválaszthatod, kinek az üzenetei jelenjenek meg a hírfolyamodban
A Facebook beállítástól függően előszűri azt, hogy kinek az üzenete jelenjen meg a hírfolyamodban

Aztán csak győzzed majd követni az információ áradatot! 🙂

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük