Remek funkciók a Business Suite-ban

Sokan használják már a Meta Business Suite eszközét oldalmenedzselésre, de akik még nem, azoknak mutatunk pár igen hasznos funkciót a mindennapi munkához.

Említések és megjelölések

Áttekinthető és jól szűrhető lett ez a funkció – a legkönnyebben itt találjuk meg az összes olyan bejegyzést, említést, melyben megjelölték az oldalunkat. Ha úgy tetszik ez a UGC kincsestárunk. 😊

Automata üzenetválaszok

Amennyiben sok az oldalon a bejövő interakció, nagyon hálásak leszünk ezért a funkcióért! A bejövő megkeresésekre tematikusan adhatunk meg azonnali válasz sablonokat. Ez rengeteg időt megspórolhat az adminoknak, ráadásul nincs rossz érzés, hogy későn válaszoltunk esetleg egy üzenetre. Ez az érdeklődők számára is pozitív, hiszen azonnali reakciót kap a kapcsolatfelvétel után.

Javasolt közzétételi időpontok

Ismét egy szuper segítség, hogy automatikusan felajánlja a Tervező, hogy melyik időpontokra érdemes időzíteni a bejegyzésünket a jobb elérés érdekében. Ezt a funkciót a Tervezőben létrehozott bejegyzéseknél tudjuk használni, jobb oldalt lent az Optimális időpontok gombra kattintva. Ekkor feldob három ajánlott időpontot, melyek közül kiválaszthatjuk, hogy mikor publikálja a bejegyzésünket.

Tartalom inspirációk

A kezdőoldalon találunk egy ilyen felületet, ahol a miénkhez hasonló vállalkozások által közzétett storykból és bejegyzésekből nyerhetünk inspirációkat, ha nagyon nem jutna eszünkbe semmi ötlet. 😊

Gyakran használt eszközök

A baloldali menü alján a Módosítás gomb alól szintén egy nagyon hasznos kis segítség húzható elő – ez pedig a gyakran használt eszközök menüje. Ide maximum 6 funkciót vehetünk fel, de sok időt spórolhatunk vele!

Célkitűzések

Ha nem vagyunk elég kitartóak és fókuszáltak, akkor igazán jól jöhet egy kis motiváció a célok eléréséhez. 😊 Ezt az űrt hivatott betölteni a Business Suite Célkitűző eszköztára is, melyet az Elemzési adatok menüre kattintva, jobb oldalt felül (Új célkitűzés) tudunk beállítani.

Itt sokféle albeállítással gyakorlatilag végigvisz minket a felület a cél beállításáig. Ami pedig igazán nagy előnye ennek a funkciónak, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a célok megvalósulását is – tehát nap mint nap arra ösztönöz minket, hogy ezek teljesüljenek. Ehhez természetesen tippeket is kapunk segítségként.