Kipróbáltad már az új Facebook Business Suite-ot?

A Facebook elindította az új Facebook Business Suite alkalmazást, amiben egy helyen kezelheted üzleti Facebook és Instagram oldalaidat és Messenger fiókjaidat egyaránt. A hozzáférésen túl lehetőséged van bejegyzéseket közzétenni, időzíteni, megnézni az analitikát és hirdetni is.

A használathoz először hozzá kell kapcsold az Instagram fiókodat a Facebook oldaladhoz, ha még eddig nem tetted meg. Asztali környezetben, ha már beléptél az oldaladdal, akkor az alkalmazás a http://business.facebook.com/ oldalon válik elérhetővé számodra.

Mobilon a Pages Manager applikációba való belépés után fogja felajánlani neked a Business Suite-ra váltást. Később elérhető lesz (a cikk írásának időpontjában még nem volt az) app store-ból vagy play áruházból letölthető, külön applikáció formájában is.

A későbbiekben tervezik fejleszteni az applikációt a WhatsApp fiókok hozzáadásának a lehetőségével is. Mivel az idei évben a világjárvány hatására nagyon sok vállalkozás tette át ügymenetét az online térbe, így a Facebook is fontosnak tartja, hogy segítse ezeket a cégeket. Az alkalmazás megalkotását az inspirálta, hogy segítsék az üzleti felhasználókat, hogy gyorsabban és könnyebben hozzáférjenek különböző fiókjaikhoz.