Neked is van már saját Facebook avatarod?

Hol van már az az idő, mikor csak a szomorú és a mosolygós smileyk közül választhattunk közösségi médiás kommunikációink során? Hát, az bizony már nagyon régen elmúlt!

A Facebook most már világszerte minden felhasználójának elérhetővé tette, hogy megalkossa saját avatarját, és ezzel személyreszabottan fejezze ki emojikban is mondanivalóját. Üzleti szempontból nem taglaljuk eme remek újítás előnyeit, de szórakoztató újdonságként természetesen mi is beszámolunk róla. Bizonyára hatalmas igény van erre felhasználói oldalról, hiszen energiát, időt és pénzt fektettek ezen opció fejlesztésére és sok millió felhasználó örömmel el is kezdte használni saját avatarját.

A funkciót a menüben a Továbbiak megjelenítése résznél találhatjátok Avatarok néven. Itt szépen előbújhat belőlünk az önismeret és megalkothatjuk saját magunk avatar verzióját – ki-ki személyiségéhez mérten. Szerintünk ez is kicsit olyan, mint a profilkép – mindenki próbálja majd a legelőnyösebb arcát/avatarját mutatni. A lényeg, a szórakozás, szórakoztatás.

Ha sok mosolygósan eltöltött (elfecsérelt?) idő után megalkottuk végre saját magunk rajzolt alteregoját, el is kezdhetjük használni! 😊 Betehetjük hozzászólásba, vagy akár matrica is készülhet belőle számtalan verzióban.

Szóval, aki erre ambíciót érez, készítse el rajzolt képmását és színesítse vele hozzászólásait, történeteit. Alkotásra fel! 😊