Nem mersz pártot lájkolni? Segítünk!

Több embertől hallottam mostanában, hogy érdekli őket valamelyik, vagy akár az összes párt kommunikációja és mondanivalója, de nem akarja belájkolni őket.

Az ok érthető, hiszen a lájk nem csak érdeklődést fejezhet ki, hanem értéket és egy ügy támogatását  is.
Ha az jelenik meg a nevem mellett, hogy lájkolom valamelyik pártot, akkor az jellemezhet (fontos a feltételes mód!) engem.

Ráadásul azok a pártok, akik okosan használják a Facebookot, erre rá is tudnak menni, hiszen a sponsored story jellegű hirdetésekkel az ismerőseim orra alá tudják dugni, hogy én lájkolok egy Facebook oldalt.
Ami okozhat kellemetlenséget, ha vannak olyan ismerőseim, akik nem elég nyitottak.

No most ezen segítünk.
Létrehoztam pár listát, amire ráraktam a különböző pártokat és párthoz kötődő embereket. Ha nem akarod lájkolni az eredeti pártos Facebook oldalakat illetve a különböző közszereplőket, akkor kattints ezekre a listákra, és kövesd őket!
A listákon szereplő oldalak bejegyzései meg fognak jelenni a hírfolyamodban is, plusz ha akarsz rákattinthatsz a bal oldali menüben a lista nevére, és akkor végignézheted az összes politikával kapcsolatos oldal bejegyzését, ami az adott listán rajta van.
Viszont a neved nem fog megjelenni a rajongók között, plusz párt hirdetések sem fognak a neveddel megjelenni a Facebookon.

íme a listák:

Ha valamelyik listáról kimaradt valami, rakd be a linkjét a hozzászólások közé, több-kevesebb rendszerességgel frissíteni fogom a listákat.
FONTOS: a hozzászólásokat korlátozd a szakmaiságra! A politikai vitákat törölni fogom.

Persze Te is csinálhatsz magadnak saját tematikus listát!
Ehhez mindössze annyit kell csinálni, hogy odamész egy Facebook oldalra, rákattintasz a Facebook oldalon a kis fogaskerék ikonra vagy az új megjelenésben a Like gombon megjelenő menüfelületre, aztán kiválasztod a hozzáadás egy érdeklődési listához menüpontot, és készítesz egy listát kedvenc pártjaidnak.
Így minden kedvenc, vagy éppen utált 😉 pártod bejegyzését „büntetlenül” olvashatod.

Így kezdd a saját tematikus lista létrehozást! A bal oldalon az új Facebook oldalak felületét láthatod, a jobb oldalon a régi Facebook oldalakat.
Így kezdd a saját tematikus lista létrehozást!
A bal oldalon az új Facebook oldalak felületét láthatod, a jobb oldalon a régi Facebook oldalakat.

Egyébként volt már olyan, hogy nem lájkoltál be egy  oldalt csak azért, mert tartottál attól, hogy mit gondolnak az ismerőseid?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük