10.000 dolláros AdWords kupon a civileknek: Google Grants

A Google egy nagyon hasznos kezdeményezést indított a civileknek Google Grants néven: 10.000 dolláros AdWords kupont ad havonta az arra jogosultaknak.

Igen, jól olvastad, azok a nonprofit szervezetek, akik „OBH hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bírósága általi civil szervezetként nyilvántartásba vétellel” rendelkeznek jogosultak. Magyarországon is!
Jó ötlet volt a Facebooktól a hírfolyamból történő adományozás, de a Google megoldása igazi, konkrét támogatás lehet, hiszen AdWords segítségével komoly tömeget tudnak magukhoz mozgatni a különböző nonprofit szervezetek.

Bár az összeg felhasználása több helyen korlátozott (pl. csak keresőben és csak a civil tevékenységhez köthető kulcsszavakra), de így is komoly segítség azoknak a szervezeteknek, akik jól kitalált online stratégiával rendelkeznek.

A Google Grants programról itt olvashatsz bővebben, jelentkezni pedig itt lehet.
Jelentkezni pedig gyorsan érdemes, hiszen jelenleg 30-60 nap alatt bírálja el a jelentkezőket a Google. Persze ha nincs tapasztalatod AdWords kezelésben, akkor az sem árt, ha keresel segítséget. 😉

Azt javaslom, ha nem is vagy érintett, ezt a cikket illetve a Google linkjét oszd meg az ismerőseiddel, hogy minél többen értesüljenek erről a remek lehetőségről!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük