A Facebook kora: nyerd meg a kincset érő könyvet

Tavaly év végén volt egy nyereményjátékunk, ahol három darab Facebook dióhéjban című könyvet lehetett nyerni.

Akkor többen mondták, hogy jó ez a könyv, de jobb lenne valamilyen szakkönyv, ami a Facebook üzleti oldaláról szól.

Örömmel jelentem, a kérésetek meghallgatásra talált!
Most ugyanis egy ízig-vérig szakkönyvet nyerhettek meg, A Facebook kora című könyvet, a Kiskapu kiadó jóvoltából.
Hogy mennyire szakkönyv, azt jól mutatja az ajánlója:

„Függetlenül attól, hogy üzleti vállalkozásunk vagy szervezetünk milyen célokat tűzött ki maga elé, ez a könyv segít, hogy a közösségi hálózatok kiaknázásával elérjük őket.
A közösségi hálózatok elismert szakértője, Clara Shih, hatékony új ötleteket, bevált módszereket és könnyen hasznosítható teendőlistákat gyűjtött össze, telis-tele a való életben már bizonyított megoldásokkal.

Shih könyvét vállalkozók, marketingesek, illetve értékesítési, ügyfélszolgálati, termékfejlesztési vagy munkaerő-felvételi területen dolgozó szakemberek egyaránt haszonnal forgathatják: a szerző bemutatja, hogyan mozdulhatunk el a közösségi hálózatok taktikai, követő használata felől a stratégiai, irányító megközelítés felé, és hogyan mérhetjük pontosan a sikert.”

A Facebook kora könyv
Ezt a könyvet nyerheted meg.
A könyv a Facebookon kívül a Twitter és a LinkedIn üzleti lehetőségeivel is foglalkozik. Remélem ez elég szakmai lesz! 🙂

Azonban ennek a könyvnek a megnyeréséhez nem lesz elég az egyszerű regisztráció, és nem is bízzuk pusztán a szerencsére, hogy ki lesz a nyertes!
Azt is állandóan írjátok ugyanis a hozzászólások között, hogy az egyszerű, lájkolós / regisztrálós játék már unalmas, és nem trendi.
Ezért most mást találtunk ki: meg kell dolgoznotok azért, hogy megnyerhessétek ezt a kincset érő könyvet.

Facebook kincskereső

Egy olyan kincskereső játékot találtunk ki, amelyikben a közösségi marketinggel, Facebookkal kapcsolatos információkat kell, megkeresnetek.

Facebook oldalunkon, YouTube csatornánkon, Google+ oldalunkon, a Kiskapu kiadó weboldalán és a a Közösségi marketing felfedező magazinban fogtok találni információkat, amiket össze kell gyűjteni, és aki a legtöbb kincset összegyűjti, az kapja meg a könyvet.
Könnyen lehet, hogy a kincset érő válaszokat fejből is tudni fogjátok, de ha nem, a kérdések mellett segítünk, hogy hol érdemes keresnetek. 🙂

Lássuk a szabályokat!

  • A játék két hétig tart, játszani a Facebook oldalunk alkalmazásában lehet (nem az üzenőfalon!).
  • A játék során pontokat lehet összegyűjteni a közösségi média világával kapcsolatos kérdésekre adott helyes válaszokkal, minden héten egy könyvet kap meg az aki a legtöbb pontot összegyűjti. Pontegyenlőség esetén sorsolunk a legtöbb pontot összegyűjtők között.
  • Egy héten lesz több kérdés is. Sőt az is előfordulhat, hogy egy nap lesz több kérdés!
  • Az új kérdések megjelenéséről mindig értesítünk egy Facebook bejegyzésben.
  • Aki elsőként válaszol helyesen az aktuális kérdésre, két pontot kap.
  • A kérdésekre válaszokat megtaláljátok valamelyik oldalunkon, így érdemes mindegyiket bejelölni, illetve mindegyikre feliratkozni.
  • Azok között, akik a játék során legalább egy kérdésre jól feleltek, kisorsolunk egy harmadik könyvet.
  • A játékban nem kell megosztani semmit, nem kell tovább ajánlani, nem lesz automatikus oklevél publikálás.

Persze ettől függetlenül megköszönjük, ha megosztjátok az ismerőseitekkel a játékot, és ha engedélyezitek a pontgyűjtő jelvény publikálását, de ez mind csak és kizárólag rajtatok múlik!

Remélem Nektek is annyi örömet és izgalmat fog jelenteni a kincskeresés, mint amit nekünk jelentett a felkészülés és az anyagok összeállítása.

Sok sikert, induljon a játék!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük