Munkahely link beállítása Facebook profilban

Céges Facebook oldal linkjének beállítása [videó]

Munkahely link beállítása Facebook profilban
Miért nem a rendes oldalamra mutat?

Sok személyes Facebook profilban a munkahely link rossz, mert nem a rendes céges Facebook oldalra mutat, hanem egy általános Facebook közösségi oldalra.

Ez a cég szempontjából nem szerencsés, ugyanis azok az ügyfelek, partnerek, akik egy emberre rákeresnek a Facebookon így nem tudnak eljutni a cég hivatalos oldalához.
Esetleg azt a téves következtetést is levonhatják, hogy nincs is rendes megjelenése a cégnek, ha például az ügyvezető profiljában található link egy automatikus Facebook oldalra mutat.

Ezeket az általános, közösségi oldalakat a Facebook egyébként automatikusan hozza létre olyankor, amikor kitöltjük az adatainknál a különböző információs mezőket.
Ha a Facebook nem talál a saját adataiban már létező oldalt, például azért mert nincs olyan, vagy azért mert nem jól adjuk meg a nevet, akkor inkább létrehoz egyet automatikusan.
Ezekkel az oldalakkal sajnos nem sok mindent tudunk kezdeni, de az ilyen automatikus oldalra vezető linket szerencsére könnyen meg tudjuk változtatni.

Mindössze annyit kell tenni hogy a profil adatok beállításánál a munkahelyek és iskolák menüpontot kell választani.
Itt ki kell törölni a régi munkahelyet, és meg kell adni az újat de úgy, hogy gépelés közben figyeljük, miket ajánl fel a Facebook.

A felajánlott listából csak ki kell választani a valódi céges oldalt, és kész is a helyes link.

Ilyen egyszerű, és ezt megnézheted videón is:

Aki még nem állította be ezt a linket, javaslom neki mindenképpen. Egyszerű és célszerű.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük