Facebook adatvédelem

Van olyan esemény, amiről nem tudsz?

Sokan nem is tudjuk, hogy van ilyen lehetőség is a Facebookon. Kicsit olyan, mint egy titkos társaság, de valóban Facebook adatvédelemtitkos?

A privát esemény kifejezetten alkalmas különböző meglepetések szervezésére, közös programok megszervezésére, hisz így tényleg csak azok értesülnek a meghívásról

Hogy átérezzük:

Máté szülinapi meglepetés bulit szervez a főnökének, Andrásnak, amit a Facebookon keresztül szeretne megszervezni, anélkül, hogy András tudomást szerezne róla.

TIPP: Máté készíthet egy privát eseményt a bulira, és meghívhat mindenkit, András kivételével, az eseményre. A privát eseményekre ki tudjuk választani, hogy kiket hívunk meg, és azt más nem találja meg kereséssel sem. Csak a meghívottak látják az állapot frissítéseket, a fotókat, stb. az eseményről, így András nem borítja fel a szervezést azzal, hogy arról tudomást szerezne.

Ezzel lehetőséggel nagyon egyszerűen megoldhatjuk a közös szervezéseket, és tényleg nem derül ki, kívülállók számára. Ha nem hiszed, járj utána!

Ennek a rovatnak a cikkei a Facebok.com/privacy oldalon megjelenő ötletek felhasználásával készültek. Mivel az adatbiztonság rendkívül fontos, érdemes minden Facebook felhasználónak megismernie azokat a módszereket, amivel biztonságban tudhatja magát a Facebookon.

Ha vannak Neked is ötleteid adatvédelemmel kapcsolatban, oszd meg velünk a hozzászólások között.
Ha pedig úgy gondolod, hogy másoknak is fontos tudni az adatvédelmi beállításokról, nyomd meg a tetszik gombot!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük