Facebook like kapu oldal minta csomag


Facebok like kapu oldalSzeretnél egyedi menüpontokat a Facebook oldaladra?
Egy Google térképet, egy Youtube videót, kérdőívet, esetleg egy olyan “like kapu” oldalt, ami exkluzív tartalommal csábítja az új látogatókat a Tetszik gomb megnyomására?

Jó helyen jársz, ugyanis ezen az oldalon bemutatjuk több videóban, hogy hogyan tudsz magadnak ilyen megoldásokat készíteni.
A videók segítségével megtudod, hogyan lehet hatékonyabb Facebook oldalad, olyan ami több információt nyújt a látogatóidnak, vagy éppen jobban ösztönzi őket arra, hogy megnyomják a Tetszik gombot.

Töltsd le a minta fájlokat is!

Nem csak videót találsz, hiszen ha csatlakozol a Facebook oldalunkhoz, letöltheted azt a Facebook marketing forráskód csomagot is, ami olyan minta fájlokat tartalmaz, amikre szükséged lesz.
Ha pedig ismerőseidnek is megosztod az oldalunkat, megkapod a kapu oldal forráskódját is, aminek a segítségével a Facebook oldalad látogatóinak különböző tartalmat tudsz kínálni attól függően, hogy megnyomták-e már a Tetszik gombot.

Ha szeretnéd a minta fájlokat, irány a Facebook oldalunk, ha pedig már letöltötted ezeket, nézd meg a videókat, amikben az összes szükséges folyamaton lépésről lépésre tudsz végigmenni.

Videó: egyedi kezdőkép beillesztése IFrame Facebook oldalba

 

Ha szeretnéd letölteni a videóban használt minta fájlt, csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Videó: YouTube videó beillesztése Facebook IFrame oldalba

Hamarosan…

Videó: Like kapu oldal Facebook IFrame oldalhoz

Hamarosan…

Bár a videók még nincsenek meg, de Te már most letöltheted a teljes Facebook marketing minta csomagot, ha csatlakozol Facebook oldalunkhoz, és megosztod barátaiddal a linket.

Kattints ide és szerezd meg a teljes Facebook marketing minta csomagot!