Több ajánlást szeretnél a Facebookon?

Talán Te is találkoztál már olyan Facebook oldallal, amit, ha lájkoltál, megjelent egy kis ablak, hogy „írj egy ajánlást a cégről, hogy ismerőseid is felfedezhessék”.

Sokan kérdezték tőlünk, hogyan lehet készíteni ilyet, ezért leírjuk, hiszen ez nagyon hasznos megoldás.

Nem csak azért, mert akár újabb látogatókat, rajongókat is hozhat az oldaladra, ha valaki ajánlást ír, és az ajánlása megjelenik az ismerőseinek a hírfolyamában.
Azért is hasznos ez, mert az így írt ajánlások megjelennek az oldalad üzenőfalán (lásd a példát) és egy külön kiemelt ajánló boxban is, aminek köszönhetően a céged sokkal hitelesebb lesz.

Az ajánlás blokk a Facebook felületén!
Ha ez megjelenik, többen írnak ajánlást az oldaladra.

Az ajánlás blokk megjelenése, attól függ, ki van-e töltve a Facebook oldaladon az információknál céged címe. Ha nincs kitöltve, ne is várd, hogy megjelenjen az ajánló felület!
Amennyiben megadod a pontos címet, kis idő után a Facebook automatikusan beállítja a térképet az oldaldra és már éles is az ajánlás blokk. Innentől fogva az új rajongóknak már megjelenik a Like gomb megnyomása után ez a felület.

Az ajánlás többet ér, mint gondolnánk.

Az ajánlások alkalmazásával hitelesebb lehet céged, hasznos lehet a későbbiekben akár referenciának is, amit ismerőseid mondanak cégedről és még új rajongókat is hozhatnak Facebook felületein történő megjelenések miatt.

Gondolj csak bele! Neked is hitelesebb egy cég, és szívesebben vásárolsz a termékeiből, használod szolgáltatásaikat vagy lépsz kapcsolatba velük, ha ismerősöd ajánlja neked, vagy ha egyáltalán látod azt, hogy valódi emberek ajánlják.

Már pedig a Facebookon valódi emberek – na jó, nagyon sok valódi ember is – ajánl, akik ráadásul visszakereshetők, hiszen eljuthatsz a profiljukig, az ismerőseikhez, sőt lehet, hogy ők is ismerőseid!

Ha eddig még nem tetted meg, próbáld ki az ajánlásokban rejlő erőt, és ha már itt tartunk, ajánld ismerőseidnek ezt a cikket is a Like és a +1 gomb megnyomásával!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük