Facebook Places claim request

Facebook hely oldal megszerzése 2.

Megjegyzés: a cikk 2011-ben született, ezért olyan információkat tartalmazhat, amik már nem aktuálisak.

A múltkor megírtam a folyamatot, hogyan szerezheted meg, vagy védheted meg a saját Facebook Places oldaladat vagyis helyoldaladat.

Akkor ott fejeztem be, hogy elküldtem a kérést, várom a Facebook válaszát.
Megérkezett.

Kaptam egy e-mailt, amiben tájékoztatnak, hogy megkaptam a kért helyeket és most már ezeket az oldalakat is tudom kezelni, szerkeszteni, és tudok hírfolyamba üzenetet küldeni azoknak, akik lájkolták.

Helyoldal megszerzése levél a Facebooktól
Levelet kaptam life.

Az újonnan megszerzett helyoldalakat megtalálom a többi Facebook oldalam között, és ha akarom összevonhatom őket a meglevő Facebook oldalaimmal a Facebook oldalam admin felületének Erőforrások menüpontjában.

Szuper, szóval indulhat a móka, illetve indulhatna ugyanis azt tapasztaltam, hogy az össze vonás nem működik.
Két furcsaság is van benne, egyrészt most nem csak azokat az oldalakat ajánlja fel az összevonásra, amik hasonló nevűek, mint ahogy ez korábban volt, hanem gyakorlatilag mindent.
Vagyis az összes olyan oldalt felajánlja, amit kezelek, még a weboldalak menüpontjaihoz kapcsolódó Facebook oldalakat is.

A másik furcsaság, hogy hiába indítom el az összevonás folyamatát, mindig újra és újra csak ugyanaz a felület jön be, és nem történik meg a migráció.

Egyelőre tehát várni kell ezzel, de a lényeg: a Facebook helyoldalainkat most már meg tudjuk szeretni.

Próbáljátok ki Ti is!
A Lik, a küldés és a +1 gombbal pedig megoszthatjátok ismerőseitekkel ezeket az információkat, hátha, nekik is szükségük van rá!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük