3 ok, amiért sok vállalkozó nehezen használj a ChatGPT-t

A ChatGPT szuper. Kiváló szövegeket tud írni, remek elemzéseket készíthetünk vele, csodás képeket, és sorolhatnám.

Mégis azt veszem észre, hogy sok vállalkozó ennek ellenére nehezen használja (persze nem csak a ChatGPT-t, hanem minden más hasonló mesterséges intelligenciát) a következő okok miatt:

  1. Ha nem tud valaki promptolni, nem ért a custom gpt-khez, nincs ideje ezeket keresgetni, rengeteg időt fog elvinni használható eredmény nélkül egy alap, általános MI.
  2. A ChatGPT-t kicsit macerás feltanítani saját anyagokból, ráadásul még nehezebb, ha különböző projektek között vált valaki rendszeresen, és ezekhez mind saját anyagokat szeretne használni. Sok időt bele kell tenni a rendszer megismerésébe, mielőtt érdemben lehet használni. Szinte egy új szakmát kell hozzá megtanulni. (Hello prompt engineerek! 🙂 )
  3. Ha többen akarnak hatékonyan együtt dolgozni ugyanabban a rendszerben, ugyanazokon a feladatokon, elég drága lehet egy kisvállalkozónak az előfizetés.

Ezért jó, hogy vannak olyan megoldások, mint a Skillbot Chatmaster!

Ehhez nem kell új szakmát tanulni, nem kell prompt engineernek lenni, elég, ha kiválasztod az üzleti feladatot. A Chatmaster pedig felteszi Neked a fontos kérdéseket, és végigvezet a megoldásig.

Akár Facebook posztokat csinálsz, akár marketing tervet, akár szerződést készítesz elő, akár árajánlatot írsz, akár toborzáshoz kell segítség, a leggyakoribb üzleti kihívásokra fel van már készítve (még a vezetők coachingolásában is segít).

Rengeteg saját dokumentummal tudod könnyen betanítani, így nem kell minden egyes alkalommal nulláról kezdeni a munkát, és könnyen tudsz váltani a különböző feladataid között. Amit pedig egyszer megtanult, nem felejti. De ami még fontosabb: az egyes betanított elemeket célonként lehet előhívni. Így külön lehet használni a különböző célú dokumentumokat. Van amit például toborzáshoz, másikat a marketing feladatokhoz, a harmadikat pedig a szerződés előkészítéshez.

Ráadásul akár többen is tudtok dolgozni ugyanazokból a dokumentumokból a saját belépésetekkel, saját jogosultságokkal és mindezt költséghatékonyan.

Mi a legnagyobb baj a ChatGPT-vel?

Az, hogy nincs a kiváló nyelvi motor köré építve egy olyan környezet, ami a valódi, napi munkát hatékonyan támogatja azoknak a vállalkozóknak, akik nem akarnak egy újabb szakmát megtanulni. Hiszen nem erre találták ki.

De szerencsére itt a Skillbot, ami mindezt megoldja. Ez egy ChatGPT köré épített üzleti eszköz vállalkozóknak. Próbáld ki Te is! Regisztrálj, az előfizetés során pedig használd a LIFTUP50 kuponkódot, így 3 hónapig 50%-os kedvezményt kapsz!