Hol tudsz olcsón találkozást vásárolni?

Ez a marketing egyik legfontosabb kérdése: hol tudsz olcsón találkozást vásárolni?

Ugyanis egy találkozás szinte soha nem elég ahhoz, hogy meggyőzz valakit. Könnyen lehet, hogy 10-20 vagy akár sokkal több találkozásra van szükség ahhoz, hogy valaki eljusson odáig, hogy ajánlatot kér, vagy vásárol.

Kérdés, hogy hol tudsz olcsón találkozást vásárolni?

A közösségi média sokáig nagyon jó volt: bárki képes volt nagyon olcsón elérni a célcsoportot, így elég sok alkalom volt a találkozásokra. Viszont ma már keveseknek jó az organikus elérésük, ezért hirdetnek.

Ebben pedig még mindig nagyon jó a közösségi média, mert bár a hirdetési költségek folyamatosan emelkednek, arányaiban még mindig jó.

De persze nem mindegy, hogy hol és hogyan hirdetünk.
Facebookon? TikTokon? YouTube-on?
Demográfiai alapon? Esetleg valamilyen remarketing megoldást használva?

Mindenkinek másik platform és másik módszer hozza a legjobb találkozási árakat.

De lehet ennél jobb módszer.

Ha az első találkozásokat (hirdetéseket) arra használod, hogy adatbázist vagy más közvetlen kapcsolatot építs, akkor a későbbi találkozások olcsóbbak lehetnek.

Kérdés, hogy milyen folyamatokban gondolkodsz?

Csak közösségi média hirdetések használsz tervezetten, és reménykedsz, hogy néha az organikus elérés is működik?

Vagy használsz a közösségi média mellett hírlevelet, chatbotot, podcast-et, Google kereső hirdetést, és így teszed (költség) hatékonnyá a hirdetéseidet?

Erre mindenkinek más a jó válasz, ezt kell kitalálni, de szinte biztos, hogy önmagában egy közösségi platform sem elég. Egy hirdetési megoldás sem elég.

Ahhoz, hogy gyakran és olcsón tudj találkozni a potenciális vevőiddel, és végig tudd őket kísérni az üzeneteiddel a vásárlási folyamaton, több megoldásra van szükséged.

Ezért van az, hogy a Liftup Social Media Hubban nem csak közösségi kommunikációval és Meta hirdetésekkel foglalkozunk. Van itt:

  • Google Ads képzés
  • TikTok hirdetési képzés
  • Podcast + Marketing képzés
  • Adatbázis építéssel foglalkozó képzés
  • Chatbot készítéssel, Körüzenet csatornákkal foglalkozó képzés

…és több, mint 60 előadás olyan témákban, amik abban segítenek téged, hogy minél olcsóbban, minél többször tudj találkozni a célcsoportoddal, és minél jobb üzleti eredményeket érj el.

Plusz van itt még valami: július 18-ig 25% kedvezményt kaphatsz a negyedéves csomagokból, ezért ha eddig gondolkodtál, hogy kipróbálsz egy közösségi marketinggel foglalkozó oktatási platformot, akkor itt az idő!